Фирмени партита и семейни тържества

Фирмени партита и семейни тържества за всеки повод – няма нищо по – хубаво от това да празнувате сред позитивно настроен екип от истински професионалисти!

Ние ще участваме от изготвянето на офертата до изпращането на гостите така, че всичко да бъде обмислено до най – малката подробност – планиране и изготвяне на програмата за мероприятието, подготовка на

Фирмени партита в Механа Симона София - ниски цени, вкусна храна и битова обстановка

списъка с гости и настаняването им, ще предложим превъзходно меню, което ще задоволи и най – изтънчените вкусове.

Механа СИМОНА е с автентична атмосфера, за да Ви пренесе в уюта на едно отминало, но така обичано време. Заведението е ДЕНОНОЩНО и разполага с 80 места и градина с 50 места. С умение правим най – вкусните гозби, мезета, салатки и предястия по стари български рецепти. Тук може да се насладите на българската национална кухня, да се позабавлявате заедно с роднини и приятели, да отпразнувате своето сватбено тържество, частно или фирмено парти. За доброто Ви настроение ще се погрижат нашия оркестър или DJ, екип от опитни сервитьори и професионални готвачи, които ще задоволят всеки Ваш каприз.

С радост избрахме за Вас майсторски фолклорен ансамбъл, под чийто звуци ехти народна музика от цяла България и Балканите. По Ваше желание нашите професионални танцьори ще направят вълнуващ и незабравим спектакъл.

Всяка ваша идея ще бъде реализирана! И не мислете, че това ще ви струва твърде скъпо!

Предлагаме Ви най – доброто на най – ниските цени в района! Наш приоритет са вашето настроние и удовлетвореност! Доверете се на гостоприемството ни!

Ние отдаваме значение на всеки детайл !

ДОБРЕ ДОШЛИ !!!

Възможност за изготвяне на индивидуални куверти

За запитвания и допълнителна информация:

Т: +359 893 329 522

Е: info@simonacomplex.com