На път за Европа, Кулата и Калотина ще получите най-добрите цени за настаняване в София. Уникалният ни хотел в битов стил предлага най-ниските цени в района за нощувка. Разполагаме със собствен превоз и можем да ви посрещнем до всяка точка в града.

В нашия хотел можете да се насладите на красиви стенописи в коридорите на хотела, в които са представени български владетели и забележителности. Двата проекта „България на длан“ и „Гости от миналото“ са част от мисията на хотела да популяризира България като културна дестинация с дълбоки исторически корени. Фолкорната ни програма, съчетана с караоке парти, допринасят за вашето незабравимо преживяване.

В нашата денонощна Механа можете да опитате вкусна домашно приготвена храна с качествени продукти. Можем да Ви предложим специалитети, вегетариански ястия, печива с риба, пилешко, свинско и телешко месо.

За сигурността на Вашия превоз – автобус или автомобил се грижи нашият паркинг, който се обслужва денонощно и е оборудван с видеонаблюдение. В нашият културен календар са включени театрални вечери, детски партита и арт ателиета. Можете лесно да проследите културните прояви и в София с информация на рецепция. Всички гости се обслужват с лично отношение и внимание към персоналните нужди. Всички плащания могат да се извършват както с карта, така и в брой. За улеснение на нашите гости приемаме и евро. популярни дестинации близо до нашия хотел са град Банкя и Витоша, а за желаещите да посетят центъра на ниска цена наблизо е метростанция Сливница. Местоположението на хотела прави удобна връзката и с Илиянци и Северна тангета.

При организирани групи шофьорът се настанява безплатно.

Ние можем да предложим денонощно безупречно обслужване
и пакетни цени за изхранване и нощувка.
Хотел Симона комплекс е отлична попътна спирка на вашите транзити
с вкусна домашно приготвена храна и напитки!

Добре дошли!

Моника Иванова
управител

Хотел Симона Комплекс София
бул. „Околовръстен път” № 721
Рецепция: +359 889 428 514
Ресторант: +359 888 336 259
e-mail: info@simonacomplex.com
42.740344, 23.252531